Omroep Brabant / Flevoland: opvallende aandacht Vriendenloterij

Verdacht artikel: Vriendenloterij pakt uit

‘Objectief’ medium: Omroep Brabant / Radio Flevoland

Naam Melder: David

Waarom ruikt het? “Hetzelfde bericht als bij Omroep Brabant is ook door Radio Flevoland gepubliceerd, vandaag 8 mei 2017 rond 17:28/17:29, het is sluikreclame omdat dit gebeurde in hun nieuwsprogramma. Ze maken indirect reclame voor de Vriendenloterij en dit is duidelijk een gesponsord advertorial, terwijl deze partijen het presenteren als nieuwsbericht in hun nieuwsartikel-context. Het artikel en ongeveer overeenkomende beweringen in het ”nieuws” van radio Flevoland, hebben het over nobele doelen van Vriendenloterij, dit is duidelijk gericht om mensen te laten nadenken over de loterij. ‘Waarom niet eerder nadenken om mee te spelen als ik daarmee lokale sportinitiatieven steun?'”

266px-omroep_brabant_logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s